5 jaar Bankgeheim

Al 5 jaar zijn we het grootste geheim van Zeeuws-Vlaanderen. We kunnen je 1 ding verklappen. Dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Sterker nog. Dat gaan we vieren op een manier zoals je van ons verwacht. Zaterdag 5 oktober sta jij in in de spotlight bij Bankgeheim. Want jij en alle andere fashion fans zijn er persoonlijk voor verantwoordelijk dat goedgekleed Zuid Nederland (en België) weet wat klasse inhoudt. Daar zijn we blij mee. Dus pakken we uit.

Zorg dat je jezelf en je vriendin(nen) nu inschrijft voor zaterdag 5 oktober. We hebben deze dag 3 modeshows met hapjes, drankjes en de juiste muziek om eens iets nieuws te proberen. De entree is 10 euro waarvan de helft naar stichting Rootzz gaat. Bij aankoop van een product krijg je sowieso 10 euro korting! Kies nu je tijdslot: 14:00 of 16:00 uur. Als we zeggen dat we zullen uitpakken, dan zijn we serieus. Hoe? Dat blijft een verrassing. Zorg in ieder geval dat je er bij bent. Want zoals altijd, de kaarten zijn zo weg. 

Aanmeldformulier 5 jaar Bankgeheim

Uw gegevens

Uw adresgegevens

 

Rootzz bevordert de aantrekkelijkheid van Zeeuws-Vlaanderen voor (oud-)studenten en wil hen laten inzien dat Zeeuws-Vlaanderen genoeg te bieden heeft op het gebied van werken, wonen en beleven.