Luxe appartementen te huur

Boven onze winkel worden twee luxe appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan een luxe badkamer, comfortabele vloerverwarming en een hoogwaardige afwerking. De appartementen bevinden zich in het centrum van Sas van Gent. Beide appartementen hebben een garage, welke onder het gebouw is gelegen. De garage is voorzien van een een elektrische poort. De garage heeft voor elk appartement extra berging voorzien. Bewoners en bezoekers van het complex kunnen zich melden in de centrale hal middels de videofoon. Hier is tevens de lift en trappenhal te bereiken. 

Luxe appartement in Sas van Gent

Appartement 1

Binnenkomst in de entree/hal met meterkast, berging met CV opstelling, hangtoilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer, slaapkamers en badkamer. Het gehele appartement wordt verwarmd middels een comfortabele vloerverwarming en is afgewerkt met een mooie PVC vloer. De royale woonkamer heeft een luxe open keuken en is compleet met kook-/spoeleiland en alle inbouwapparatuur uitgevoerd. Naast de keuken bevindt zich nog een praktische berging met de witgoed aansluitingen. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en een dressingroom. De badkamer is modern uitgevoerd met inloopdouche, handdoekradiator, hangtoilet, dubbel wasmeubel met spiegel en verlichting. Aan de voorzijde is een balkon aanwezig, aan de achterzijde een terras.

Kenmerken

Twee slaapkamers | Twee terrassen | Apart toilet | Ruime woonkamer | Garage met berging | Lift

Meer informatie?

Download de poster en informatiesheet van dit luxe appartement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen!

Appartement 2

Binnenkomst in de entree/hal met meterkast, berging met CV opstelling, hangtoilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer. Het gehele appartement wordt verwarmd middels een comfortabele vloerverwarming en is afgewerkt met een mooie PVC vloer. De royale woonkamer heeft een luxe open keuken en is compleet met kook-/spoeleiland en alle inbouwapparatuur uitgevoerd. Het appartement beschikt op de eerste verdieping over 3 ruime slaapkamers met elk een dressingroom. De 2 badkamers zijn modern uitgevoerd met een inloopdouche, ligbad, handdoekradiator, hangtoilet, dubbel wasmeubel met spiegel en verlichting. In de praktische berging zijn er witgoed aansluitingen. Via een tuindeur is het balkon op de gelijkvloers bereikbaar.

Kenmerken

Drie slaapkamers | Twee badkamers | Zeer ruim terras | Ruime woonkamer | Garage met berging | Lift

Meer informatie?

Download de poster en informatiesheet van dit luxe appartement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen!

Luxe appartement in Sas van Gent