Essentiel damesmode in regio Gent

Bij Bankgeheim ben je aan het goede adres voor moderne en stijlvolle damesmode van het merk Essentiel. De kledingwinkel is gevestigd in Sas van Gent, nabij Gent. De damesmode die je hier vindt, is net zo uniek als onze collectie. Wij zijn altijd bezig met het volgen van de laatste trends voor mode, interieur en lifestyle. Een van de merken die wij verkopen in Sas van Gent is Essentiel.

Onze damesmode merken

Essentiel Antwerp is een Belgisch modemerk dat hippe kleding, tijdloze basics en mooie accessoires van goede kwaliteit maakt. Dit merk is in 1999 begonnen als een t-shirt merk, maar is inmiddels uitgegroeid tot een kleurrijk label met een Belgische signatuur. Essentiel wil je met de kleding verrassen, opvrolijken en uniek maken. Een deel van de kleding van dit label, die je in onze winkel vindt, kun je online in onze galerij bekijken. Wij helpen je graag met een passend advies wanneer je op zoekt bent naar een verkooppunt van Essentiel nabij Gent.

Wij mogen veel mooie modemerken zoals Essentiel verkopen in onze kledingwinkel in Sas van Gent, dichtbij Gent. Trendy kleding die vrouwelijkheid uitstaat en van luxe en natuurlijke stoffen gemaakt is. Bekijk online eens de damesmode van onder andere Marc CainCambioEssentiel en Twinset.

In één keer slagen

Ons streven is dat je in één keer kunt slagen in onze damesmode winkel. Sportief, feestelijk én zakelijk. Onze uitgebreide collectie bestaat uit kleding, accessoires, juwelen en schoenen.

Over Bankgeheim

De kracht van Bankgeheim is de combinatie van het assortiment en onze passie om iemand te adviseren, we doen namelijk niets liever dan kijken wat bij jou past. Door het combineren van verschillende merken ga je met een unieke outfit naar huis.

Winkelen in regio Gent

Wil je gaan winkelen voor Essentiel damesmode in regio Gent? Bij Bankgeheim staan we voor je klaar! We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. We kijken ernaar uit om je te mogen adviseren.

{pagecustoms}