Kledingwinkel in regio Breskens

Bij Bankgeheim ben je aan het goede adres voor moderne en stijlvolle damesmode. Onze kledingwinkel is gevestigd in Sas van Gent, nabij Breskens. Onze damesmode winkel is net zo uniek als onze collectie. Wij zijn namelijk altijd bezig met het volgen van de laatste trends voor mode, interieur en lifestyle.

Onze damesmode merken

Wij zijn trots dat we veel toonaangevende modemerken mogen verkopen in onze kledingwinkel in Sas van Gent, die zicht dichtbij Breskens bevindt. Trendy kleding die vrouwelijkheid uitstaat en van luxe en natuurlijke stoffen gemaakt is. Bekijk online eens de damesmode van onder andere de merken Marc CainCambioEssentiel en Twinset.

In één keer slagen

Ons streven is dat je in één keer kunt slagen in onze dames kledingwinkel. Sportief, feestelijk én zakelijk. Onze uitgebreide collectie bestaat uit kleding, accessoires, juwelen en schoenen.

Over Bankgeheim

Als grensdorp had Sas van Gent, gelegen nabij Breskens, vroeger veel banken. Na het opheffen van het bankgeheim tussen Nederland en België gingen deze banken één voor één weg. Zo bleef Sas van Gent achter met veel lege bankgebouwen en kwamen wij aan onze naam.

De kracht van Bankgeheim is de combinatie van het assortiment en onze passie om iemand te adviseren. We doen namelijk niets liever dan kijken wat bij jou past. Door het combineren van verschillende merken ga je met een unieke outfit naar huis.

Winkelen in regio Breskens

Wil je gaan winkelen voor damesmode in de regio Breskens? Bij Bankgeheim staan we voor je klaar! We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. We kijken ernaar uit om je te mogen adviseren.

{pagecustoms}