0039Italy (NEW)

Het verhaal van 0039Italy begint in 2000 met een reisje naar Italie. Een simpele strand blouse was het begin van een heel merk. De makers van 0039Italy komen uit Duitsland, maar de collectie heeft een Italiaanse flair. Luchtige stuks in natuurlijk materialen. Blousjes en jurken vormen de hoofditems van dit mooie merk. 

Trouw aan zichzelf

De blousjes zijn elke collectie het middelpunt. In plaats van steeds heel veel nieuwe dingen te proberen en toe te voegen, blijft het merk trouw aan zichzelf. 0039Italy speelt met kleuren, prints en vormen. Zo weet je zeker dat de pasvorm keer op keer goed is en de kwaliteit wordt gewaarborgd. 

Kwaliteit

De kleding wordt gemaakt in Europa, zodat de kwaliteit van de kleding ook een hoge standaard heeft. De blousjes zijn voor elke gelegenheid, elke lichaamsvorm en elke leeftijd. Klassiek en modieus. Sober maar soms ook met een drukke print, typisch Mediterraans. De Italianen hebben verstand van mode, dus kom maar op met dit leuk Italiaans geinspireerd merk! 

Let op, de afbeeldingen zijn ter inspiratie. De nieuwe collectie moet nog binnenkomen.

0039Italy (NEW) laat zich prima combineren met

Chloe Stora

Stedelijk, tijdloos, een mix tussen mannelijk en vrouwelijk, vrij. De rode draad in de collecties zijn minimalisme en levendige prints, vaak geïnspireerd op Afrika.

Hemisphere (NEW)

Duits label dat gespecialiseerd is in kasjmieren stuks.

Luisa Cerano

Elegante kleding, maar met een sportieve nonchalance. Kleding waarin je je een hele dag comfortabel kan voelen. Maar de luxe en elegantie blijven duidelijk aanwezig. Zeer draagbaar.