7 For All Mankind

Wanneer je het over high-end jeans hebt, heb je het over 7 For All Mankind. Dit Amerikaanse label uit Californie is al sinds het ontstaan een hit bij modeliefhebbers. De broeken van dit merk staan bekend om hun waanzinnig goede pasvorm en de eigenschap om elk figuur er beter uit te laten zien.

Meer dan alleen jeans

Naast broeken breidt ‘Seven’ ook uit met andere kledingstukken, zoals bijvoorbeeld bijpassende jeans jasjes, leren jacks, logo shirts of truien. Elk seizoen is er qua jeans weer een andere wassing, pasvorm of bewerking die past bij de trends van dat moment. Kijk online op deze pagina om alvast te bekijken wat wij zoal van 7 For All Mankind verkopen in onze shop.

Made to last

Een jeansbroek moet perfect zitten, alsof het alleen voor jouw lichaam gemaakt is.. en dat beloven de broeken van 7 for All Mankind. Fans willen niets anders meer dan dit merk, en hebben bovendien jarenlang plezier van hun jeans.

Exclusief te verkrijgen in de buurt

En waar wij ook trots op zijn, we zijn de enigen hier in de buurt, zowel in Zeeland als in Oost-Vlaanderen, die 7 For All Mankind verkopen. Bovendien kunnen wij doordat we een multibrand store zijn jouw outfit stylen met andere merken. Zo shop jij een unieke outfit die niemand heeft.

7 For All Mankind laat zich prima combineren met

Cambio

De broek onder de broeken. Cambio heeft een vrouwelijke en stijlvolle collectie. Maar waar onze klanten vooral voor vallen, is de geweldige pasvorm. In de collectie zitten zowel jeans als geklede pantalons.

Frame

De collectie omvat zowel denim als ready-to-wear. Een echt merk voor de fashionista. De stuks vallen te omschrijven als een combinatie van Los Angeles-kwaliteit met een Londense stijl.