Ancient Greek Sandals (NEW)

Volgens een oude Griekse mythe, werden de sandalen van de goden en godinnen gemaakt op het mooie eiland Kreta door een getalenteerde sandalen maker die elk paar magische krachten gaf. Helaas hebben de sandalen van nu geen mytische krachten meer, maar mooi zijn ze wel! 

Ambacht

Ancient Greek Sandals worden handgemaakt door lokale ambachtslieden. ZIj gebruiken traditionele technieken, die al eeuwen bestaan. Een ruwe, maar toch vrouwelijke look zorgt ervoor dat dit nieuwe sandalen merk zich onderscheidt van de rest. Het leer is chemical-free, en natuurlijk gelooid waardoor het mooier wordt met dragen. 

 

Oude Griekenland

De collectie is geinspireerd door de oude Griekse goden en mythen, keramiek, juwelen en sculpturen. Waan je deze zomer even op het Griekse strand.

Let op, de afbeeldingen zijn ter inspiratie. De nieuwe collectie hangt binnenkort in de winkel.

Ancient Greek Sandals (NEW) laat zich prima combineren met

Maryam Nassir Zadeh (NEW)

Fashion footwear.

Philippe Model

Luxe sneakers in verschillende modellen en kleuren. Let op, Philippe Model vindt het een groot misverstand om te denken dat sneakers meteen sportschoenen zijn. Daar heeft hij helemaal gelijk in vinden wij. Sneakers zijn zoveel veelzijdiger dan dat.

Xirena

Comfortabele kleding in popeline katoen en gauze katoen. Van nette jurken en blousjes tot heerlijk zittende joggingpakken. Dit alles in natuurlijke stoffen. En in veel verschillende kleuren.