AVDW Antwerp

AVDW Antwerp is opgericht door Annick van de Weghe. Zij maakt exclusieve vesten waar er maar een paar stuks per model van worden gemaakt. En wordt dichtbij gemaakt; in Antwerpen zoals de naam al verraadt. Veelal gebreid in verschillende dessins en in verschillende kleuren. Maar ook in prachtige geweven of geprinte stoffen. Als het maar opvalt. Haar inspiratie doet ze op tijdens het reizen, en dat is te zien aan haar eclectische collectie.

Geen trends, maar wel uniciteit en durven. De stuks van AVDW worden ook maar in een gelimiteerd aantal winkels verkocht, waar wij er eentje van zijn! En maakt zij bovendien geen massa’s, maar kleine oplages, waardoor je iets aantrekt wat je niet bij een ander zult zien.. 

AVDW Antwerp laat zich prima combineren met

Bea Mombaers for Serax

Belgisch design met een internationale uitstraling. High-end design handtassen. Duurzaam geproduceerd uit stevig buffelleer. Verfijnd en tijdloos minimalisme ontmoet hier hoogwaardige kwaliteit.

M Missoni

Terug van weggeweest bij Bankgeheim. Het kleine zusje van Missoni. Betaalbaarder en meer draagbaar. Verwacht je aan breisels, zigzagmotieven en sprankelend lurex.

Maryam Nassir Zadeh (NEW)

Fashion footwear.