BA&SH

BA&SH is het kleding label van twee vriendinnen uit Parijs. Een stad waar ze maar wat trots op zijn. De Franse stijl loopt dan ook als een rode draad door hun collecties. Deze  stijl kan je het best omschrijven als Paris-chique. Stijlvol, vrouwelijk en met een vleugje ‘je-ne-sais-qoui’.

Een echt jurken merk

BA&SH is echt een topper voor jurkjes, daarvoor hebben wij het grotendeels ingekocht voor jullie. Als je op zoek bent naar een elegante jurk, met een nonchalante twist, dan ga je je helemaal thuis voelen in dit merk. Zeker in de winter leuk gecombineerd met een gebreide trui of wollen blazer. En laten we die nu ook net ingekocht hebben..

Franse vrouwelijkheid

De Françaises staan er om bekend dat ze hun vrouwelijke zachtheid omarmen. Dit betekent niet dat het sexy wordt. Keywords zijn subtiliteit en intelligentie. Laat maar een beetje te dromen over, denken ze. Liever een ongedwongen manier van kleden. Niet te doordacht, maar kleding die wel past bij jouw leven.

De BA&SH stijl

Aan trends doet BA&SH niet. De stijl van een Parisienne blijft elk seizoen een redelijk hetzelfde. Trends gaan aan hun voorbij. Zodra ze hun stijl hebben gevonden, houden ze hier aan vast.

Aanwinst voor Bankgeheim

Aangezien wij verschillende merken en dus stijlen hebben bij Bankgeheim, is de kleding van BA&SH een echte aanwinst voor ons. Misschien kunnen we in Zeeland nog een beetje leren van de Franse vrouwelijke stijl. Dus wil jij ook als een Parisienne flaneren over straat? Probeer BA&SH dan eens!

BA&SH laat zich prima combineren met

Chloe Stora

Stedelijk, tijdloos, een mix tussen mannelijk en vrouwelijk, vrij. De rode draad in de collecties zijn minimalisme en levendige prints, vaak geïnspireerd op Afrika.

Essentiel

Kleurrijk label met een Belgische signatuur. Essentiel verrast en maakt vrolijk. De collecties zijn stijlvol en creatief en hebben een unieke uitstraling. Denk aan veel kleur, opvallende details en grafische prints.

Liviana Conti

Ondanks dat dit merk Italiaans is, zal je geen poespas vinden. Alleen puur minimalisme. Liviana Conti is verfijnd en clean. Niets meer en niets minder.