Bea Mombaers for Serax

Als jullie onze winkel kennen, dan weet je het wel al, maar bij Bankgeheim houden wij enorm van unieke en kwalitatieve stukken. De collectie van Bea Mombaers for Serax is zo eentje waar we fan van zijn.

Belgisch design

Belgisch design met internationale uitstraling. Vergeet opvallende accenten of opzichtige logo’s: het luxegevoel zit hem net in de subtiele details. Verfijnd minimalisme ontmoet hoogwaardige kwaliteit. Het high-end design van Bea Mombaers for Serax overstijgt de seizoenen en ademt tijdloze relevantie.

De shopper

We verkopen twee modellen, waaronder de ‘shopper’. Het zal je misschien al opgevallen zijn, maar bijna elke werknemer van Bankgeheim heeft zich een shopper aangeschaft. Een instant klassieker die verkrijgbaar is in diverse kleuren. Met zijn pure lijnen en eindeloos veel ruimte is hij de favoriete tas voor drukbezette dames die altijd alles bij de hand willen hebben. Voor een moeder die veel spullen mee moet nemen voor haar kind tot een handige reistas voor een citytrip.

Duurzaam buffelleer

Alle Bea Mombaers for Serax handtassen zijn in België ontworpen en worden duurzaam geproduceerd met hoogwaardig buffelleer en afgewerkt met YKK-kwaliteitsritsen.

Tijdloos

De minimalistisch vormgegeven handtassen zijn een krachtig antwoord op de seizoenstrends en stralen tijdloze klasse uit.

Bea Mombaers for Serax laat zich prima combineren met

Essentiel

Kleurrijk label met een Belgische signatuur. Essentiel verrast en maakt vrolijk. De collecties zijn stijlvol en creatief en hebben een unieke uitstraling. Denk aan veel kleur, opvallende details en grafische prints.

Liviana Conti

Ondanks dat dit merk Italiaans is, zal je geen poespas vinden. Alleen puur minimalisme. Liviana Conti is verfijnd en clean. Niets meer en niets minder.