Cambio

De broek onder de broeken. We zijn trots dat we de broeken van Cambio ‘mogen’ verkopen. Dit merk wilde de eigenaresse van Bankgeheim, Marie-Kristien, al lang aan de collectie toevoegen. Alleen mogen maar een paar winkels dit verkopen in Zeeland. Gelukkig zijn we uitgekozen en verkopen we de broeken van Cambio nu al een aantal jaar. Als je eenmaal een Cambio probeert, wil je daarna geen ander merk meer. Een deel van de Cambio broeken en jeans die wij verkopen bekijk je hier online in de galerij.

Cambio broeken wil je niet meer uit doen

De geweldige pasvorm en de perfecte kwaliteit zorgen ervoor dat je de broeken van Cambio niet meer uit wilt doen. Cambio heeft dit jaar een vrouwelijke en stijlvolle collectie. De geweldige designs van de broeken zijn echte eyecatchers.

Verschillende modellen Cambio broeken

De basis jeans en geklede pantalons zitten ieder seizoen in de collectie van Cambio. Zoals je in onze online Cambio galerij al kunt zien, ontwerpt Cambio ieder seizoen een aantal speciale designs die opvallen. Diverse stijlen voor allerlei gelegenheden!

De sportieve ‘Athletics’ collectie

De Cambio ‘Athletics’ collectie gaat over een nieuwe manier van leven waar we tegenwoordig steeds meer naartoe gaan: functionaliteit, comfort en luxe design. Ook deze collectie van Cambio verkopen we bij Bankgeheim. De ‘Athletics’ collectie bestaat uit sportieve mode die niet alleen tijdens trainingen gedragen kan worden, maar ook overdag. Een atletische, vrijetijdslook voor iedere dag. Deze collectie zit heerlijk én ziet er trendy uit!

Loop eens binnen bij Bankgeheim

Heb je inspiratie opgedaan in onze online Cambio galerij? Loop dan gerust eens binnen bij Bankgeheim in Sas van Gent. Wij adviseren je graag over de broeken van Cambio.

Cambio laat zich prima combineren met

7 For All Mankind

Niet alleen jeans, maar ook bijbehorende kledingstukken zoals leren jacks, jurken en truien behoren tot onze collectie. Elk seizoen is er qua jeans weer een andere wassing of pasvorm die past bij de trends van het moment.

Hemisphere (NEW)

Duits label dat gespecialiseerd is in kasjmieren stuks.

Philippe Model

Luxe sneakers in verschillende modellen en kleuren. Let op, Philippe Model vindt het een groot misverstand om te denken dat sneakers meteen sportschoenen zijn. Daar heeft hij helemaal gelijk in vinden wij. Sneakers zijn zoveel veelzijdiger dan dat.