Des Petits Hauts

Des Petits Hauts is een Frans merk met een dito look. Minimalistische kleding met een poëtische en romantische touch. Niets schreeuwerigs, alles is lieflijk en zacht. Warme kleuren, met kleine details. Een perfect merk voor vrouwen die houden van de Franse allure!

Zussen business

Des Petits Hauts is opgericht door 2 zussen die zelf een gebrek in de kleding industrie vonden.. namelijk het vinden van het perfecte shirt, dat bleek een ware ‘mission impossible’. Maar niets hield deze fashionista’s tegen.. dan ontwerpen we het toch zelf dachten ze.

Uitgebreide collectie

De shirt van Des Petits Hauts zijn bij Bankgeheim al enkele seizoenen gewilde stuks. Draagbaar en op subtiele wijze speciaal. Maar daar hebben wij het niet bij gelaten. ‘s Winters vind je ook bontjassen en gebreide vesten en truien. Vergeet ook niet de grappige broches, die je overal op kunt spelden. En in de zomer hebben we schattige jurken, vrolijke rokken en luchtige blouses met print.

Des Petits Hauts laat zich prima combineren met

BA&SH

De stijl van dit merk kan je het best omschrijven als Paris-chique. Stijlvol, vrouwelijk met een vleugje ‘je-ne-sais-qoui’. Vrouwelijkheid wordt hier omarmd, maar de manier van kleden is heerlijk ongedwongen.

Essentiel

Kleurrijk label met een Belgische signatuur. Essentiel verrast en maakt vrolijk. De collecties zijn stijlvol en creatief en hebben een unieke uitstraling. Denk aan veel kleur, opvallende details en grafische prints.

Twin-set

Hier geen less is more, maar overdaad. De Italiaanse vrouwelijkheid vonden we nog een mooie aanvulling op onze collectie. Sierlijke designs en frivole ontwerpen zullen je dit seizoen op en top vrouw laten voelen.