Essentiel

Bankgeheim heeft de grootste collectie aan Essentiel kleding in Zeeland. Essentiel Antwerp is een populair Belgisch modemerk dat hippe kleding, tijdloze basics en mooie accessoires van hoogwaardige kwaliteit maakt. In 1999 is Essentiel begonnen als een t-shirt merk en inmiddels is het merk uitgegroeid tot een kleurrijk label met een Belgische signatuur. Het doel van Essentiel is duidelijk: jou elke dag verrassen met vrolijke, unieke kleding. Een deel van de Essentiel kleding die je in onze winkel vindt, bekijk je al in onze galerij. In onze winkel in Sas van Gent hebben we nog veel meer kledingitems en helpen we je graag met de styling!

ANDERS DAN ANDERS

We like! Het merk staat voor vrouwelijkheid en een vleugje glamour, wat je terugziet in de kleding. De collecties zijn stijlvol en creatief en hebben een unieke uitstraling. Daarnaast is comfort erg belangrijk bij het modelabel Essentiel. En wie wil nu niet comfortabele en mooie mode dragen? Bij Bankgeheim helpen we je graag met de styling van Essentiel kleding.

Essentiel kleding voor ieder figuur

Essentiel is het merk voor urban chique mode voor ieder figuur. Zoals je in onze online galerij al ziet, heeft de kleding van Essentiel veel kleur, opvallende details en grafische prints. In onze winkel in Sas van Gent vind je unieke blouses, jurkjes en broeken van Essentiel.

Shop-in-shop

In de komende collecties hebben we veel geïnvesteerd, waardoor we nu een shop-in-shop van Essentiel hebben, zodat er extra veel keuze is! We hebben de grootste collectie Essentiel kleding in Zeeland. Heb je inspiratie opgedaan in onze online Essentiel galerij? Loop gerust eens binnen bij Bankgeheim in Sas van Gent. Je zult iedere keer weer nieuwe kleding van Essentiel zien hangen in onze winkel dankzij de wisselende collecties!

Essentiel laat zich prima combineren met

0039Italy (NEW)

Luchtige blousjes en jurken in leuke prints.

BA&SH

De stijl van dit merk kan je het best omschrijven als Paris-chique. Stijlvol, vrouwelijk met een vleugje ‘je-ne-sais-qoui’. Vrouwelijkheid wordt hier omarmd, maar de manier van kleden is heerlijk ongedwongen.

Chloe Stora

Stedelijk, tijdloos, een mix tussen mannelijk en vrouwelijk, vrij. De rode draad in de collecties zijn minimalisme en levendige prints, vaak geïnspireerd op Afrika.