Frame

De Frame collectie omvat zowel denim als ready-to wear. Bankgeheim verkoopt beide!

Voor de echte fashionista’s

Opgericht door een groep vrienden uit Californie én London, is de missie van Frame Denim om de perfecte jeans te creëren door een combinatie van L.A. kwaliteit met een Londonse stijl. Direct na oprichting werd dit merk in de armen gesloten door de mode community. De tijdloze stijlen van Frame Denim voegen net die juiste dosis streetstyle cool aan je garderobe toe waar de fashionista’s van houden.

Natuurlijke stoffen

De shirts die wij hebben gekozen van de ready-to-wear collectie zijn casual, veelzijdig en wat wij zeer belangrijk vinden.. van natuurlijke stoffen. De modellen zijn klassiek en worden gemaakt in tijdloze altijd-goed kleuren; denk off-white, zwart, grijs, blauw, wit en rood. Ook de andere stuks zijn van natuurlijke stoffen, zoals wol.

Relaxed Californisch met een Engelse edge

Als je de collectie ziet, dan begrijp je ook waarom de mix tussen California en Engeland zo goed werkt. Relaxed, cool, ontspannen vibes, maar wel met die Engelse edge.

Frame laat zich prima combineren met

Cambio

De broek onder de broeken. Cambio heeft een vrouwelijke en stijlvolle collectie. Maar waar onze klanten vooral voor vallen, is de geweldige pasvorm. In de collectie zitten zowel jeans als geklede pantalons.

Equipment

Tijdloze stuks, gemaakt uit de meest luxueuze stoffen zoals zijde. Androgyne ontwerpen, die toch vrouwelijk aan doen. Geen bloot, maar toch spannend. Chique, maar toch heel draagbaar. Aantrekken en klaar.