Gold Hawk

Soms kan je op zoek zijn naar een fijne basic. Een top in goede kwaliteit die overal bij past. In de zomer op een rok. In de winter onder een dik gebreide vest. Die basic die net dat beetje extra geeft.

Vrouwelijke tops

De tops van Gold Hawk bevatten al deze elementen. Ze zijn van  zijde of velvet en hebben allemaal een sexy kanten boordje. We hebben ze in veel kleuren en prints hangen in de winkel, zodat er voor elke outfit een gepaste top bestaat.

Goede basic

Of wist je nog niet dat je op zoek was naar deze verleidelijke basic? Dan is het tijd om een Gold Hawk top aan te schaffen. Die past overal bij en zorgt net voor dat beetje meer.

Gold Hawk laat zich prima combineren met

Equipment

Tijdloze stuks, gemaakt uit de meest luxueuze stoffen zoals zijde. Androgyne ontwerpen, die toch vrouwelijk aan doen. Geen bloot, maar toch spannend. Chique, maar toch heel draagbaar. Aantrekken en klaar.

Frame

De collectie omvat zowel denim als ready-to-wear. Een echt merk voor de fashionista. De stuks vallen te omschrijven als een combinatie van Los Angeles-kwaliteit met een Londense stijl.

Suite 22

Mooie, zachte lamsleren broeken. Zowel in leer als in su├Ęde. In verschillende kleurtinten. En vooral met een heel comfortabele pasvorm.