Goldbergh

Krachtige sportswear met een eigen stijl

Tel ruim twintig jaar sales-ervaring en twintig jaar design-ervaring bij elkaar op en een succesformule lijkt geboren. Begin 2010 besloten Sandra Peet (ex-Skihut) en Lieke van den Berg (ex-Aphrodisiac Sport) de handen ineen te slaan om een nieuw merk in het leven te roepen.
Een sportswear merk voor dames, krachtig en vernieuwend, maar tóch commercieel. Goldbergh is een nieuw begrip in wintersport glamourland.

Functioneel versus glamour

De dames van Goldbergh ontwerpen wat de moderne wintersporter in de kast wil hebben hangen. Van functionele kleding tot trendy accessoires en lekkere dikke vesten. De compacte collectie bestaat voornamelijk uit jacks, broeken en pully’s. Het geheel is tweeledig; enerzijds clean en stijlvol, anderzijds bevat de collectie prachtige eyecatchers die een stempel drukken op het merk. Handgebreide truien met bontkraag, gouden skipullies en trendy Rennhosen maken hun entree.

Goldbergh laat zich prima combineren met

Joseph Ribkoff

De kwalitatieve en gemakkelijk stoffen met elasticiteit zijn een grote troef voor dit merk. Alle collecties blijven trouw aan het DNA van Joseph Ribkoff, waardoor je de vorige collecties altijd kan blijven mixen met de nieuwe collecties.

Love Moschino

Een dosis jeugdigheid, fun, opvallende prints en schreeuwerige logo’s. De collectie is wat 'over the top', maar een beetje vrolijkheid en speelsheid kan geen kwaad. Doe eens gek.

Norma Kamali

Norma Kamali is de bedenker van casual sportwear, oftewel athleisure. Vrouwelijke en sportieve kleding, die makkelijk te onderhouden is. Heel exclusief merk voor deze regio.