Joseph Ribkoff

Joseph Ribkoff is een merk wat wij al lang verkopen. En een merk waar veel trouwe klanten uit de hoeken van Zeeland en Oost-Vlaanderen voor komen rijden naar Bankgeheim. De kwaliteit en heerlijk gemakkelijke stoffen met elasticiteit zijn maar enkele troeven. Het feit dat de kleding eigenlijk niet gestreken moet worden, en zo na de was de kast in kan, of tijdens de vakantie mooi uit de koffer gehaald kan worden is er zeker nog een.

Stijlvast

En dan hebben we het nog niet eens over de designs zelf. Alle collecties blijven trouw aan het DNA van Joseph Ribkoff, waardoor je de vorige collecties altijd kan blijven mixen met de nieuwe collecties.

100% made in Canada

Bovendien wordt alle kleding  van Joseph Ribkoff ontworpen, genaaid en geproduceerd in Canada (Dorval, Quebec). Dat is een opmerkelijke prestatie in de modewereld van vandaag.

We verkopen de collectie tot en met maat 48. In onze online galerij kan je al een deel zien van de collectie die wij verkopen. In de winkel laten we je graag alles van Joseph Ribkoff zien en helpen we graag combineren.

Joseph Ribkoff laat zich prima combineren met

Cambio

De broek onder de broeken. Cambio heeft een vrouwelijke en stijlvolle collectie. Maar waar onze klanten vooral voor vallen, is de geweldige pasvorm. In de collectie zitten zowel jeans als geklede pantalons.

Marc Cain

De kleding van Marc Cain heeft een top design, een top pasvorm en is gemaakt van top materiaal. Niet voor niets heeft dit merk een hele schare trouwe fans. Om de zoveel weken komen hier nieuwe series van binnen.