KASSL Editions (COMING SEPT/OCT)

Democratie


De troef van elke KASSL-creatie is de uitstekende snit, gemaakt door en voor echte mensen met een echte liefde voor kwaliteit. De vormen zijn zo democratisch dat ze bij iedereen passen, en overstijgen stijlen, tijden, geslachten en generaties.

KASSL-editions werd opgericht in 2018, toen een collectief van vrienden in de mode-industrie uit heel Europa bij elkaar werd gebracht door een oude vissersjas.

 

Beste van het beste

Uit ervaring weten we dat een sterk technisch karakter mooi contrasteert met luxe, daarom selecteren we de beste stoffen van over de hele wereld. Waar mogelijk kiezen we voor voormalige voorraden van prestigieuze fabrieken die vervolgens worden verwerkt door familiebedrijven in Europa en India. Door de productie op de voet te volgen, zijn we toegewijd om samen te werken om de duurzaamheidsverplichting van KASSL te blijven verbeteren.

Een KASSL wordt gemaakt door mensen, voor mensen.

KASSL Editions (COMING SEPT/OCT) laat zich prima combineren met

Bea Mombaers for Serax

Belgisch design met een internationale uitstraling. High-end design handtassen. Duurzaam geproduceerd uit stevig buffelleer. Verfijnd en tijdloos minimalisme ontmoet hier hoogwaardige kwaliteit.

Liviana Conti

Ondanks dat dit merk Italiaans is, zal je geen poespas vinden. Alleen puur minimalisme. Liviana Conti is verfijnd en clean. Niets meer en niets minder.

Toral (NEW)

Schoenen en laarsjes voor de fashionista