KWAY (NEW)

K-Way is specialist in regenjassen. Het merk is van oorsprong Frans en maakt regenbestendige kledij, dat in 1965 voor het eerst op de markt kwam. Vanaf de jaren 1970 kende de regenjas van K-Way een wereldwijd succes. Het was even stil, maar nu zijn ze weer terug! Super fijn dat ze weer terug zijn, want met ons regenachtig klimaat is een regenjas niet overbodig.

Opvallen in de regen

Geen saaie ontwerpen, maar verschillende kleurtjes en prints. Een vrolijke noot kan een regenachtige dag zeker gebruiken. En je humeur ook! De jassen zijn populair door hun strakke design, maar ze zijn bovenal functioneel. Ademend, waterafstotend en ventilerend: je vindt het allemaal terug in de items van K-Way.

 

Opvouwbaar

Daarbij hebben de regenjassen van Kway nog iets handigs. Want stopt het met regenen? Dan vouw je de regenjas heel handig weer op tot een tasje. Deze jas van nylon is opvouwbaar is en kan opgerold in een zakje om het middel gedragen worden.

(Let op, de afbeeldingen zijn ter inspiratie. De nieuwe collectie moet nog binnenkomen)

KWAY (NEW) laat zich prima combineren met

0039Italy (NEW)

Luchtige blousjes en jurken in leuke prints.

Chloe Stora

Stedelijk, tijdloos, een mix tussen mannelijk en vrouwelijk, vrij. De rode draad in de collecties zijn minimalisme en levendige prints, vaak geïnspireerd op Afrika.

Marc Cain

De kleding van Marc Cain heeft een top design, een top pasvorm en is gemaakt van top materiaal. Niet voor niets heeft dit merk een hele schare trouwe fans. Om de zoveel weken komen hier nieuwe series van binnen.