Les Coyotes de Paris (NEW)

Design Studio

Rohe (Les Coyotes de Paris) is een fashion design studio die in Amsterdam gevestigd is. De eigenaresse Marieke Meulendijks is altijd geinteresseerd geweest in fotografie, moderne kunst en architectuur. Dit resoneert altijd in haar collecties. Ze heeft een passie voor mooie dingen. Haar interieur en kunst inspiratie uit haar dagelijks leven sijpelt door in haar mode merk. Rohe is ook echt een reflectie van haar persoonlijkheid. Haar voorliefde voor keramiek, interieur objecten en kunst maken het design verhaal in haar hoofd compleet.

Everyday-fashion

Marieke zoekt naar een betekenisvolle benadering voor mode voor elke dag. Want dit soort stuks zijn natuurlijk de meest handige stuks. Fijn draagbaar. De nadruk ligt op maatwerk en een gevarieerde selectie van zelf ontworpen stoffen. Elke collectie wordt gekarakteriseerd door iconische vormen, die er uiteindelijk als moderne sillhouetten uitkomen. De stuks van Rohe kunnen perfect de basis zijn van een persoonlijke en handige garderobe. Die tijdloos is en makkelijk te combineren valt met andere stuks. Zulke stuks hebben we allemaal wel nodig in onze kledingkast.

Kunst als inspiratiebron

Zoals gezegd zijn kunst en design de grootste inspiratie bronnen voor Marieke. De collecties van Rohe worden dan ook vaak ontworpen met een bepaald kunstwerk of design object in het hoofd. Zelfs de stoffen worden soms geverfd in identiek dezelfde kleuren als het inspiratie object. Ook in de prints, de lijnen van het kledingstuk en de campagnes komt de inspiratie weer naar voren.

Sexy silhouetten

De kledingstukken van Rohe zijn modern en voor elke dag. Van een mannelijk maatpak tot aan een vrouwelijke, sexy silhouet. Het is een constante ontdekking wat je nodig hebt op dit moment. In elke collectie worden de proporties veranderd, de lijnen scherper of zachter gemaakt. Elke collectie wordt gezien als een compositie. Elke collectie worden ook de vormen opnieuw bedacht en omgetoverd in edgy silhouetten. Het DNA van Rohe zit verankerd in de volumineuze vormen, vrouwelijk zwierige jurken, statement schouders, maatwerk broeken en samengestelde jassen.

Les Coyotes de Paris (NEW) laat zich prima combineren met

Liviana Conti

Ondanks dat dit merk Italiaans is, zal je geen poespas vinden. Alleen puur minimalisme. Liviana Conti is verfijnd en clean. Niets meer en niets minder.

Phisique du role

Een mix van verschillende stijlen en een focus op breisels. Een chaotische Italiaanse mix van stuks die makkelijk draagbaar zijn.

Suite 22

Mooie, zachte lamsleren broeken. Zowel in leer als in su├Ęde. In verschillende kleurtinten. En vooral met een heel comfortabele pasvorm.

Ulla Johnson (NEW)

Mooie kleuren, prachtige prints, opvallende kledingstukken. Volume, vrouwelijkheid en speelsheid. Tijdloos en super draagbaar. Mode die vrouwen krachtig doet voelen.