Lisa Yang (COMING JULY)

Wereldse visie

Lisa Yang woont zowel in Bejing als in Stockholm. Ze heeft hierdoor een visie hoe vrouwen zich comfortabel en ultra chique kunnen voelen op hetzelfde moment. Ze gebruikt haar instinct om deze visie te realiseren. Zo is haar eigen merk ontstaan, waar vrouwen naar toe kunnen als ze inspiratie willen. En als ze kledingstuks willen voor een nieuwe manier van mooi leven en toch comfortabel. Dat alles in 1 item.

Lisa Yang blijft zich focussen op het realiseren van deze visie. Door de laatste tijd, de Covid-periode, is deze visie meer dan ooit accuraat. Vrouwen willen zich vrouwelijk blijven voelen en chique, maar zoeken door het thuiswerken en minder uitgaan toch naar comfort en kwaliteit. Nu meer dan ooit.

Knits

Deze collecties bestaan alleen uit gebreide stuks. Gemaakt in kasjmier en andere luxe (en zachte) wolsoorten. Elk stuk wordt ontworpen met een hedendaagse vrouw in gedachten. Eenvoudig en met gemak, brengt de collectie moderne kleuren palletten, kwaliteit en een perfecte fit. Aan elk stuk wordt veel aandacht geschonken. Lisa Yang maakt alleen maar breisels. 

Tijdloos, verfijnd en moeiteloos. Dit label is gemaakt met draagbaarheid en met een lange levensduur in gedachten. Shop deze knusse breisels nu bij Bankgeheim. 

Lisa Yang (COMING JULY) laat zich prima combineren met

Hemisphere (NEW)

Duits label dat gespecialiseerd is in kasjmieren stuks.

Luisa Cerano

Elegante kleding, maar met een sportieve nonchalance. Kleding waarin je je een hele dag comfortabel kan voelen. Maar de luxe en elegantie blijven duidelijk aanwezig. Zeer draagbaar.

Les Coyotes de Paris (NEW)

Laat je niet misleiden door de naam, dit merk komt uit Amsterdam. Maar wordt over de hele wereld verkocht. Items voor elke dag, maar met de nadruk op maatwerk en speciale stoffen. Daaruit ontstaan moderne silhouetten.