Little Stories

Hou je mooie herinneringen levend

Juwelen zijn een manier om je herinneringen levend te houden. Gebeurtenissen uit het verleden, momenten uit het heden, en nieuwe herinneringen voor de toekomst. 

Momenten zoals geboorte, een aanzoek, huwelijk, iemand die je voor altijd in je hart zit. Zo’n armbandje houdt mooie herinneringen vast. Je draagt het dichtbij je. En je wordt er elke keer aan herinnerd. 

 

Gepersonaliseerde armbanden

Little Stories is een merk uit Antwerpen, de hoofdstad van de diamanten. Alles van dit merk is handgemaakt. Vanaf de schetsen, tot de armbanden, tot de uiteindelijke verpakking.

Het mooie aan dit merk is dat je je eigen juwelen op maat kan creeren. Je hebt keuze uit verschillende kleuren koord. Maar het personaliseren gaat verder. Daarna kan je je eigen letters, cijfers en symbolen uitkiezen. Waarna je weer de keuze hebt voor 14 karaats goud (in goudkleur of rosegoud kleur) of 14 karaats goud bezet met diamanten. 

Vertel je eigen verhaal

Elke armband vertelt een eigen verhaal. Zo kan je je eigen verhaal delen. Dat moment in het leven, die ene speciale persoon of ding. 

Geef je geliefden een custom made en gepersonaliseed juweel zoals een armband, als een speciale manier om een speciaal moment of persoon te herinneren. 

Little stories koestert je verleden, het heden, en je toekomstige herinneringen. 

Little Stories laat zich prima combineren met

BA&SH

De stijl van dit merk kan je het best omschrijven als Paris-chique. Stijlvol, vrouwelijk met een vleugje ‘je-ne-sais-qoui’. Vrouwelijkheid wordt hier omarmd, maar de manier van kleden is heerlijk ongedwongen.

Christine Bekaert

Bij Bankgeheim houden we van lokaal talent. Deze dame komt ‘gewoon’ uit België. Haar juwelen worden met de hand gemaakt en bestaan uit gekleurde edelstenen en 18 karaat goud.

Equipment

Tijdloze stuks, gemaakt uit de meest luxueuze stoffen zoals zijde. Androgyne ontwerpen, die toch vrouwelijk aan doen. Geen bloot, maar toch spannend. Chique, maar toch heel draagbaar. Aantrekken en klaar.