Liviana Conti

Liviana Conti is door zijn sterk minimalistisch karakter een welkome extra bij Bankgeheim. Aangezien wij heel veel verschillende merken verkopen, is het ook belangrijk dat we veel verschillende stijlen in onze winkel hebben hangen.

Minimalistisch

Ondanks dat dit merk Italiaans is, zal je geen extra’s of poespas vinden. Puur minimalisme. Liviana Conti is verfijnd en clean. Niets meer en niets minder.

Veel knitwear

Liviana Conti is begonnen met breisels, maar daarna uitgegroeid tot een volwaardige collectie. De mooie breisels waar het oorspronkelijk allemaal mee is begonnen, zitten nog steeds in de collectie. ‘s Winters gebreide jassen, in de zomer fijngebreide tops. Maar allemaal gemaakt met ambachtelijke, Italiaanse zorg. Een mooie toevoeging bij al onze andere merken.

Liviana Conti laat zich prima combineren met

Equipment

Tijdloze stuks, gemaakt uit de meest luxueuze stoffen zoals zijde. Androgyne ontwerpen, die toch vrouwelijk aan doen. Geen bloot, maar toch spannend. Chique, maar toch heel draagbaar. Aantrekken en klaar.

Norma Kamali

Norma Kamali is de bedenker van casual sportwear, oftewel athleisure. Vrouwelijke en sportieve kleding, die makkelijk te onderhouden is. Heel exclusief merk voor deze regio.

Suite 22

Mooie, zachte lamsleren broeken. Zowel in leer als in su├Ęde. In verschillende kleurtinten. En vooral met een heel comfortabele pasvorm.