Lois

Sexy en iconisch. Lois Jeans is een merk met een Spaans temperament.

Van Europese bodem

Lois is opgericht in 1962 in Spanje. Het was het eerste Europese jeans merk dat de wereld veroverde. Lois vond de perfecte balans tussen comfort en stijl. Tussen alle andere grote jeans merken toentertijd, die vooral focusten op werkkleding, bracht Lois iets nieuws. Iets sexy, iets modieus, iets vol ‘flare’. De ‘flared’ jeans is nog steeds een vaste waarde in elke collectie.

Shake your booty

Lois werd helemaal bekend in de jaren ’70 en ’80 wanneer de iconische ‘flared jeans’ werd gedragen door mode iconen en muzikanten. Voordat ze het wisten, namen hun jeans de dansvloer over. Dit is ook geen toeval, want zodra je een Lois jeans aan doet, merk je het gelijk. Een Lois jeans weet hoe hij moet bewegen. Er zit enorm veel stretch in de broeken, waardoor het draagcomfort zeer hoog is. De perfecte jeans voor een avondje uit dus.

Tijdloos

Een kledingstuk moet lang meegaan en niet perse seizoengebonden zijn. De collecties van Lois zijn dan ook draagbaar in elk klimaat en seizoen.

Stukje Nederlands

Naast de mooie momenten uit het verleden, wordt ook aandacht gegeven aan de toekomst. Elk seizoen wordt er weer vernieuwd en worden er verbeteringen aangebracht aan de fit. Lois wordt ontworpen in Amsterdam, de denim hoofdstad van de wereld. Maar net zoals in het begin, nog steeds gemaakt door de oudste kleermaker familie in Spanje.

Lois laat zich prima combineren met

7 For All Mankind

Niet alleen jeans, maar ook bijbehorende kledingstukken zoals leren jacks, jurken en truien behoren tot onze collectie. Elk seizoen is er qua jeans weer een andere wassing of pasvorm die past bij de trends van het moment.

BA&SH

De stijl van dit merk kan je het best omschrijven als Paris-chique. Stijlvol, vrouwelijk met een vleugje ‘je-ne-sais-qoui’. Vrouwelijkheid wordt hier omarmd, maar de manier van kleden is heerlijk ongedwongen.

Cambio

De broek onder de broeken. Cambio heeft een vrouwelijke en stijlvolle collectie. Maar waar onze klanten vooral voor vallen, is de geweldige pasvorm. In de collectie zitten zowel jeans als geklede pantalons.