Love Moschino

Wat er nog een beetje ontbrak is onze collectie wordt opgevuld door het nieuwe merk: Love Moschino. De fun, de jeugdigheid, de opvallende prints, de schreeuwerige logo’s. Alles is wat over the top, stuk voor stuk zijn het eye-catchers.

Opvallend en ‘over the top’

Love Moschino staat voor ‘more is more’. Van handtassen, tot slippers tot aan kledingstukken. Het leven is al serieus genoeg. Een beetje vrolijkheid en speelsheid kan geen kwaad. Doe eens gek. Laat alles even los. Houden we bij Bankgeheim ook van!

Relaxed fit

Love Moschino heeft veel sportieve invloeden. Jacks in een gekke print, shirts met het bekende hartjes logo. De pasvorm van de kleding is daarom ook eerder comfortabel.

Love Moschino laat zich prima combineren met

Essentiel

Kleurrijk label met een Belgische signatuur. Essentiel verrast en maakt vrolijk. De collecties zijn stijlvol en creatief en hebben een unieke uitstraling. Denk aan veel kleur, opvallende details en grafische prints.

Goldbergh

Een begrip in wintersport glamourland. Functionele winter- en ski-kleding met een dosis glamour. De compacte collectie bestaat voornamelijk uit jacks, leggings en pully’s. Inclusief een paar opvallende eyecatchers.

Lois

Sexy en iconisch. Lois Jeans is een merk met een Spaans temperament en een Nederlands design. Hun iconische ‘flared jeans’ zijn nog steeds een vaste waarde in elke collectie.