Luisa Cerano

Luisa Cerano verbindt feilloos vrouwelijke designs met een sportieve nonchalance. Eigenlijk een beetje hoe onze levensstijl is geworden. We willen er verfijnd en elegant uit blijven zien, maar prettig zittende kleding is een must geworden. Je een hele dag comfortabel voelen in een ultra vrouwelijke outfit. Je niets moeten aantrekken van je kleding, maar tijd over hebben voor andere dingen. Beter kan het niet worden. En dat doet de kleding van Luisa Cerano.

Sportief chique

De collectie van Luisa Cerano die op dit moment in de winkel hangt is een cool stijlmix van luchtige kleding met een beetje transparantie, vrouwelijke speelsheid en urban elementen. De stoffen zijn exquis en delicaat. De kleuren zijn zeer ingetogen. Pastel gemixt met koude metallic tonen. En juist dat zorgt weer voor de balans waar we het over hadden. Het sportieve element blijft subtiel aanwezig, maar laat vooral de luxe en elegantie naar voor komen

Exclusief

Nog een leuk weetje is dat er weinig winkels in onze buurt, zowel in Zeeland als in Oost-Vlaanderen, zijn die Luisa Cerano verkopen. Met dit merk zal je iemand dus niet snel zien lopen!

Luisa Cerano laat zich prima combineren met

0039Italy (NEW)

Luchtige blousjes en jurken in leuke prints.

M Missoni

Terug van weggeweest bij Bankgeheim. Het kleine zusje van Missoni. Betaalbaarder en meer draagbaar. Verwacht je aan breisels, zigzagmotieven en sprankelend lurex.

Marc Cain

De kleding van Marc Cain heeft een top design, een top pasvorm en is gemaakt van top materiaal. Niet voor niets heeft dit merk een hele schare trouwe fans. Om de zoveel weken komen hier nieuwe series van binnen.