M Missoni

Mag het eens wat meer zijn? Heb je een speciale gelegenheid? Dan is M Missoni hét merk. De collectie is gebouwd op draagbare stuks die zowel naar het werk als tijdens de vrije tijd gedragen kunnen worden. Het ligt er maar aan hoe je ze combineert. Het enige dat vaststaat is dat ze altijd opvallen, ongeacht welke combinatie je maakt. 

De wereld van M Missoni

M Missoni is de ready-to-wear tweede lijn van het wereldberoemde Missoni. Het kleinere zusje, dat cooler en jonger is. Maar toch echt Missoni. Denk aan de bekende patronen, kleuren, texturen, breisels. Maar meer ontspannen, casual en speelser.  En daardoor ook favoriet bij velen.

De look

Missoni met het beroemde zigzagmotief en de super mooie breisels met lurex kennen we. Maar ook de felle kleuren en gedurfde prints. Zo wordt een heel eigen stijl gecreeerd, die bovendien zeer veelzijdig is. En comfortabel om te dragen, zeker niet onbelangrijk! De inspiratie van de gedurfde prints komt vaak van andere culturen, kunst of de natuur. En altijd in een levendige kleur. Elk seizoen is de collectie helemaal anders, dus kom hem gewoon ontdekken in de winkel!

M Missoni laat zich prima combineren met

Ancient Greek Sandals (NEW)

Deze sandalen worden met de hand gemaakt door lokale ambachtsmannen.

Luisa Cerano

Elegante kleding, maar met een sportieve nonchalance. Kleding waarin je je een hele dag comfortabel kan voelen. Maar de luxe en elegantie blijven duidelijk aanwezig. Zeer draagbaar.

Philippe Model

Luxe sneakers in verschillende modellen en kleuren. Let op, Philippe Model vindt het een groot misverstand om te denken dat sneakers meteen sportschoenen zijn. Daar heeft hij helemaal gelijk in vinden wij. Sneakers zijn zoveel veelzijdiger dan dat.