Marc Cain

Marc Cain is een toonaangevend merk dat eigenlijk geen introductie nodig heeft. De trouwe fans weten het al jaren: de kleding van Marc Cain heeft een top design, een top pasvorm en is gemaakt van top materiaal. Een deel van onze Marc Cain collectie bekijk je hier online in de galerij. Maar nog meer kleding vind je gewoon bij ons in de winkel, waar we ook graag helpen met de styling.

Eindelijk mogen wij de kleding van Marc Cain verkopen! Marie-Kristien, de eigenaresse van Bankgeheim, wilde dit al heel erg lang. Maar het is niet zo makkelijk om uitgekozen te worden. Sinds enkele seizoenen is het eindelijk gelukt. En wat zijn we er al blij mee. Het is een enorme collectie Marc Cain geworden voor Zeeland en omstreken.

De collectie

De collecties van Marc Cain weerspiegelen de tijdgeest met een eigen stijl en klasse. Mode die altijd een beetje anders is en toch altijd zichzelf. Onmiskenbaar en karakteristiek. Ook heel leuk is dat er per seizoen meerdere collecties worden uitgebracht. Thema’s, waarbij je de perfecte outfit kan samenstellen in een oogopslag. Zoals je in onze online Marc Cain galerij al kunt zien is alles bij Marc Cain op elkaar afgestemd. Zelfs de sjaals en tasjes ademen het thema uit. En wat nog fijner is, is dat het merk er ook goed op let dat verschillende collecties van verschillende jaren met elkaar gemixt kunnen worden. Zeker handig aangezien Marc Cain kleding lang mee gaat. De combineerbaarheid is een leidraad voor de vormgeving van de collecties.

De perfect afgestemde outfit

Marc Cain verstaat niet alleen de perfect afgestemde outfit, maar vooral het subtiele samenkomen van ogenschijnlijk verschillende componenten. Tegenstellingen die bij elkaar gebracht worden en toch één beeld vormen. Cross Styling op een verfrissende wijze, die silhouetten en materialen samenbrengt.

Maat 7

Vanaf dit seizoen maakt Marc Cain ook een maat 7. Voorheen was maat 6 (maat 44) de grootste maat, maar nu gaat het tot maat 7 (maat 46). En die maat hebben wij ook ingekocht natuurlijk!

Loop regelmatig binnen bij Bankgeheim

Heb je inspiratie opgedaan bij onze online Marc Cain collectie? Bankgeheim is één van de weinige winkels in Zeeland en Oost-Vlaanderen die de kleding van Marc Cain verkoopt. Bovendien hebben we de grootste Marc Cain collectie van Zeeland. We kunnen niet anders zeggen dan: loop regelmatig eens binnen bij Bankgeheim in Sas van Gent, en je zult elke keer weer nieuwe kleding van Marc Cain zien hangen.

Marc Cain laat zich prima combineren met

0039Italy (NEW)

Luchtige blousjes en jurken in leuke prints.

Cambio

De broek onder de broeken. Cambio heeft een vrouwelijke en stijlvolle collectie. Maar waar onze klanten vooral voor vallen, is de geweldige pasvorm. In de collectie zitten zowel jeans als geklede pantalons.

Luisa Cerano

Elegante kleding, maar met een sportieve nonchalance. Kleding waarin je je een hele dag comfortabel kan voelen. Maar de luxe en elegantie blijven duidelijk aanwezig. Zeer draagbaar.