Marella

Marella is zo’n merk waar we al een tijdje naar op zoek waren en afgelopen inkoop gelukkig tegen kwamen.

Voor iedereen

We waren op zoek naar een merk dat zich niet beperkt. Marella is stijlvol, modieus, vrouwelijk.. maar vooral voor alle leeftijdscategorieën. Voor alle stijlen. Voor alle dagen, avonden en nachten.

Prijs-kwaliteit

Marella heeft een chique uitstraling en een beetje glamour. Wat ook belangrijk is, naast alle uiterlijke kenmerken, dat er ook gelet wordt op de prijs-kwaliteit verhouding.

Nieuw te ontdekken bij Bankgeheim

Ook dit merk is nieuw dit seizoen, en we denken dat jullie het een leuke aanvulling zullen vinden op onze collectie. Tijd om eens nieuwe merken te ontdekken?

Marella laat zich prima combineren met

Joseph Ribkoff

De kwalitatieve en gemakkelijk stoffen met elasticiteit zijn een grote troef voor dit merk. Alle collecties blijven trouw aan het DNA van Joseph Ribkoff, waardoor je de vorige collecties altijd kan blijven mixen met de nieuwe collecties.

Luisa Cerano

Elegante kleding, maar met een sportieve nonchalance. Kleding waarin je je een hele dag comfortabel kan voelen. Maar de luxe en elegantie blijven duidelijk aanwezig. Zeer draagbaar.

Marc Cain

De kleding van Marc Cain heeft een top design, een top pasvorm en is gemaakt van top materiaal. Niet voor niets heeft dit merk een hele schare trouwe fans. Om de zoveel weken komen hier nieuwe series van binnen.