Maryam Nassir Zadeh (NEW)

In 2008 begon Maryam Nassir Zadeh haar carriere in de mode met het openen van een mode concept store in de Lower East Side in New York. Vanaf 2012 kwam daar haar eigen schoenen label bij. In New York kan je geen blok verder lopen, zonder haar schoenen tegen te komen. Onder de fashion-lovers zijn ze super gewild. Van laarzen tot pumps tot sandalen, je vindt het allemaal in dit merk.

Identiteit

Haar schoenen zijn vaak minimalistisch, met mooie materialen. Simpel en elegant, niet teveel poespas. Haar collecties zijn  geinspireerd op de wereld rondom haar. De modellen van haar schoenen zijn bijvoorbeeld vaak geinspireerd op modellen uit het verleden, zoals uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90. Dan vindt ze oude foto’s van haar moeder of oma en gebruikt ze deze als haar inspiratie. Ook meer hedendaagse inspiratie komt van haar vrienden, die ze haar muzes beschouwt. 

 

Zelfverzekerdheid 

MNZ denkt dat vrouwen accessoires willen dragen die niet opvallend zijn, maar hen sterk en zelfverzekerd maakt. De nadruk bij haar schoenen ligt ook steeds meer op de materialen, om de klassieke modellen die vrouwen vaak kiezen meer uniek en speciaal te maken.

(Let op de afbeeldingen zijn ter inspiratie, de nieuwe collectie moet nog binnenkomen)

Maryam Nassir Zadeh (NEW) laat zich prima combineren met

AVDW Antwerp

Exclusieve vesten uit Antwerpen

Toral (NEW)

Schoenen en laarsjes voor de fashionista

Vince (NEW)

Amerikaans fashion label uit Los Angeles. Ingetogen luxe. Tijdloos.