ME369

Een opvallende nieuwe aanwinst in de winkel

ME369 is een relatief nieuw merk uit Tel Aviv, Israel. Naast de mooie klassieke zijden shirts, hebben ze ook opvallende rokken met felle kleuren en drukke prints, en kimono’s met een fijn kralenborduursel in een grappig motief.

De collectie is trendy en fun. Geïnspireerd op een vrouw, die van het leven geniet, houdt van lachen en van de vrijheid.

 

Lichter dan de lucht

De collectie neemt je mee op een rit in een heteluchtballon. Het laat je lichter voelen dan de lucht. Zodra je de stuks aan trekt, zal je dit gevoel daadwerkelijk ervaren. De materialen zijn erg zacht en voel je niet om je lichaam. Ook de fit van de kleding is luchtig. Wijde rokken van 100% viscose, met alleen een elastieken band. Een kimono die achter je aan fladdert. Zijden bovenstuks van 100% zijde met een relaxte fit. De stuks geven je een gevoel van luxe en zelfverzekerheid mee. Hartstochtelijke kleuren met een onverwachte mix van prints zijn de ideale mix voor een dromerige zomer

ME369 laat zich prima combineren met

Equipment

Tijdloze stuks, gemaakt uit de meest luxueuze stoffen zoals zijde. Androgyne ontwerpen, die toch vrouwelijk aan doen. Geen bloot, maar toch spannend. Chique, maar toch heel draagbaar. Aantrekken en klaar.

Twin-set

Hier geen less is more, maar overdaad. De Italiaanse vrouwelijkheid vonden we nog een mooie aanvulling op onze collectie. Sierlijke designs en frivole ontwerpen zullen je dit seizoen op en top vrouw laten voelen.

Xirena

Comfortabele kleding in popeline katoen en gauze katoen