Norma Kamali

Norma Kamali is vernieuwende en vrouwelijke mode, maar verliest het feel-good aspect niet uit het oog.

Vernieuwend design

Norma is een uitvinder, een vernieuwer en een designer. Zo zijn de iconische mode stuks als de Sleeping Bag Coat en de High Heeled Sneaker haar concepten. We hebben het hier over mode op een hoog niveau.

Casual sportswear

In 1980 was ze de eerste om de innovatieve Sweats Collectie te presenteren, de voorloper van casual sportswear, of zoals het ook wel genoemd wordt; athleisure. Dit is dan ook nog steeds een belangrijk onderdeel van haar merk. Norma Kamali is gebaseerd op elk aspect van het leven van een vrouw, van fitness, gezondheid, beauty tot stijl. Zelfvertrouwen en een goed lichaamsbeeld hebben te maken met een gezond lichaam, dat zich weer vertaalt in een gezonde geest en positieve instelling. Dan krijg je een power vrouw.

Makkelijk te onderhouden stoffen

Deze vrouwelijke en sportieve collectie ligt nu ook gewoon bij Bankgeheim. Misschien moeten we er ook nog even bij vertellen dat de stoffen, net als bij Joseph Ribkoff, gewoonweg perfect zijn. Wassen, drogen en niet strijken. Meenemen op reis in de koffer en direct aan doen. We like Norma Kamali. Leuk extraatje, in Zeeland en omstreken zijn wij de enige winkel die dit merk verkopen.

Norma Kamali laat zich prima combineren met

Liviana Conti

Ondanks dat dit merk Italiaans is, zal je geen poespas vinden. Alleen puur minimalisme. Liviana Conti is verfijnd en clean. Niets meer en niets minder.