Philippe Model

Het exclusieve sneakermerk Philippe Model ligt eindelijk bij Bankgeheim. Sneakers zijn al een paar jaar een hot item bij ons in de winkel. Wie loopt er nu niet graag op? Het draagcomfort van sneakers is gewoon zo hoog, dat we deze het liefst onder elke outfit dragen. Maar niet elke sneaker is geschikt om ook tijdens nettere gelegenheden te dragen. Daar hebben we nu Philippe Model voor ingekocht. 

Rennen door de supermarkt, een avondje op de dansvloer of een dagje winkelen in Antwerpen. Een paar stevige, maar mooie sneakers van Philippe Model zijn geen overbodige luxe. Ze zitten comfortabel en maken je outfit ook nog eens extra leuk. Sneakers moeten geen sportschoenen zijn, maar zijn veel veelzijdiger dan dat.

De Franse designer Philippe Model heeft al samenwerkingen gehad met Jean-Paul Gauliter en is creatief directeur geweest bij Dior en Kenzo. Zijn merk staat altijd voor kwaliteit en vakmanschap. 

Diverse modellen en kleuren

Philippe Model heeft verschillende modellen sneakers. Zo hebben we bijvoorbeeld het model ‘temple’ dat geinspireerd is op looks uit de jaren ‘90 en heeft de perfecte combinatie tussen stijl en comfort. Dit is meer een witte basis sneaker, die overal onder past. Ook hebben we het model ‘Tropez’. Dit is een slanker model. Dit wordt gemaakt van verschillende, vaak contrasterende, materialen en kleuren. Hierin hebben we zowel felgekleurde sneakers als rustige kleuren. Een comfortabele schoen, maar ook nog eens een leuke toevoeging aan je outfit. 

Herkenbaar logo

Alle schoenen van Philippe Model heben aan de zijkant een herkenbaar symbool. Dit is het wapenschild van Parijs en staat voor de herkomst van dit mooie merk. De schoenen worden niet alleen in Parijs gemaakt, maar ook het Italiaanse vakmanschap wordt aangesproken. Daardoor zijn de elegante sneakers van hoge kwaliteit. Bovendien zorgen de materialen, zoals leer en suede, en het feit dat de schoenen nog met de hand worden gemaakt ervoor dat deze sneakers pure luxe zijn. 

Philippe Model laat zich prima combineren met

Cambio

De broek onder de broeken. Cambio heeft een vrouwelijke en stijlvolle collectie. Maar waar onze klanten vooral voor vallen, is de geweldige pasvorm. In de collectie zitten zowel jeans als geklede pantalons.

Equipment

Tijdloze stuks, gemaakt uit de meest luxueuze stoffen zoals zijde. Androgyne ontwerpen, die toch vrouwelijk aan doen. Geen bloot, maar toch spannend. Chique, maar toch heel draagbaar. Aantrekken en klaar.

Marc Cain

De kleding van Marc Cain heeft een top design, een top pasvorm en is gemaakt van top materiaal. Niet voor niets heeft dit merk een hele schare trouwe fans. Om de zoveel weken komen hier nieuwe series van binnen.