Stand studio

Stand Studio is in 2014 opgericht in Scandinavie met het idee om mooi ontworpen/high fashion stuks te maken tegen een goede prijs. Maar bij leer is het niet gebleven, in de loop der jaren is daar ook suede, wol, cashmere en nep bont bijgekomen. 

Warme winterjassen

Simpele ontwerpen, maar toch springen ze eruit. Hoe kan dat? Dat zal het Scandinavische simplisme zijn. En de combinatie van de materialen die gebruikt worden. Een zwarte glimmende coating tegenover een mintgroen schapenwol. Een witte jas met zwart afstekende leren biesjes. Elk stuk is super draagbaar, maar geeft wel net dat extraatje aan je outfit. 

Eigenzinnig

Minimalistisch en uitgepuurd. Maar daar tegenover staat ook extravagantie en eigenzinnigheid. Een jas zoals deze heb je nog niet in je kast hangen. Bovendien hebben we bij de jassen ook super leuke accessoires, zoals tassen die precies van dezelfde materialen gemaakt zijn als de jassen. Match made in heaven! Een echte collectie voor de modebewuste vrouw.

Stand studio laat zich prima combineren met

Essentiel

Kleurrijk label met een Belgische signatuur. Essentiel verrast en maakt vrolijk. De collecties zijn stijlvol en creatief en hebben een unieke uitstraling. Denk aan veel kleur, opvallende details en grafische prints.

ME369

ME369 is een relatief nieuw merk uit Tel Aviv, Israel. Naast de mooie klassieke zijden shirts, hebben ze ook opvallende rokken met felle kleuren en drukke prints, en kimono’s met een fijn kralenborduursel in een grappig motief.

Xirena

Comfortabele kleding in popeline katoen en gauze katoen