Topolina

Voordat ze verhuisde naar Marrakech en dit label opzette, was Isabelle Topolina een patroonmaker voor de couture. Ze heeft onder andere bij Dior gewerkt. Niet de minste dus. Op een dag was het genoeg, en trok ze naar het heerlijke warme en kleurrijke Marrakech. Een stad bomvol inspiratie.

Van over de hele wereld

De kleuren van de souks, de prachtige stoffen met kleurrijke prints en interessante borduursels, de geuren van de specerijen, het rijke verleden. Oké, Marrakech staat ook op onze wishlist, je hebt het misschien wel door. Maar goed, Isabelle Topolina waagde de stap, opende een winkel in Marrakech en een paar jaar later zijn wij daar heel blij mee.

One of a kind

Over heel de wereld koopt ze stoffen met uitgesproken prints op, en verandert deze in vrouwelijke en zwierige kledingstukken. Tot dat ze in een winkel in Sas van Gent terecht komen. En wij jullie blij kunnen maken met deze unieke stuks.

Topolina laat zich prima combineren met

Christine Bekaert

Bij Bankgeheim houden we van lokaal talent. Deze dame komt ‘gewoon’ uit België. Haar juwelen worden met de hand gemaakt en bestaan uit gekleurde edelstenen en 18 karaat goud.

Equipment

Tijdloze stuks, gemaakt uit de meest luxueuze stoffen zoals zijde. Androgyne ontwerpen, die toch vrouwelijk aan doen. Geen bloot, maar toch spannend. Chique, maar toch heel draagbaar. Aantrekken en klaar.

Norma Kamali

Norma Kamali is de bedenker van casual sportwear, oftewel athleisure. Vrouwelijke en sportieve kleding, die makkelijk te onderhouden is. Heel exclusief merk voor deze regio.