Toral (NEW)

Toral is heel bekend onder de fashioniasta’s en influencers. Het kenmerkt zich door hoge kwaliteit leer en wordt gemaakt in Spanje. 

Wie zei dat essentiele stukken eenvoudig moesten zijn? De schoenen van Toral zijn langetermijntrends die zijn ontwikkeld om lang mee te gaan. Het merk creeert kenmerkende stukken die je aanmoedigen om je individuele karakter te laten zien: modern en draagbaar. Trends verdwijnen. Kwaliteit niet.

Na jarenlange ervaring in de schoenensector met andere schoenmerken sinds 1995 richtten Carla en Berna Toral in 2012 Toral op, een toonaangevend Spaans merk dat trends en vakmanschap combineert op basis van baanbrekende ontwerpen en collecties vol dynamische en realistische eigenschappen. De collecties worden gekenmerkt door een zorgeloze en eigenzinnig elegante stijl. Toral streeft naar schoenen met persoonlijkheid.

Toral (NEW) laat zich prima combineren met

Ancient Greek Sandals (NEW)

Deze sandalen worden met de hand gemaakt door lokale ambachtsmannen.

Maryam Nassir Zadeh (NEW)

Fashion footwear.

Xirena

Comfortabele kleding in popeline katoen en gauze katoen. Van nette jurken en blousjes tot heerlijk zittende joggingpakken. Dit alles in natuurlijke stoffen. En in veel verschillende kleuren.