Twin-set

Twinset is terug van weggeweest bij Bankgeheim. De Italiaanse vrouwelijkheid vonden we nog een mooie aanvulling op onze collectie. Een deel van de nieuwe collectie van Twinset bekijk je hier online in de galerij en shop je natuurlijk in onze winkel.

Less is more?

Hier geen less is more, maar overdaad. Zoals je in onze online Twinset galerij al kunt zien, bestaat de nieuwe collectie van Twinset uit veel zwart-wit, fijne bloemenprints en warme breisels. Voor veel technieken zoals borduren en bepaalde verfbaden worden geen machines gebruikt, maar kiest Twinset voor handwerk. Ook maakt Twinset voor de dameskleding veel gebruik van luxe en natuurlijke stoffen.

Nieuwe collectie van Twinset

De nieuwe collectie van Twinset is romantisch en opvallend. De designers van de dameskleding van Twinset zijn echte professionals die met innovatieve ideeën en veel vakmanschap Twinset als merk naar een hoger plan weten te tillen. De sierlijke designs en frivole ontwerpen zullen je dit jaar weer op en top vrouw laten voelen. Iedere collectie van Twinset bevat perfect zittende jeans, feestelijke tops en zwierige jurken.

Loop eens binnen bij Bankgeheim

Heb je inspiratie opgedaan bij onze nieuwe collectie van Twinset?   Kom naar onze exclusieve multibrandstore in Zeeland en laat je verleiden door onze collectie. We kunnen niet anders zeggen dan: loop eens binnen bij Bankgeheim in Sas van Gent. Wij adviseren je graag over onze nieuwe Twinset collectie.

Twin-set laat zich prima combineren met

BA&SH

De stijl van dit merk kan je het best omschrijven als Paris-chique. Stijlvol, vrouwelijk met een vleugje ‘je-ne-sais-qoui’. Vrouwelijkheid wordt hier omarmd, maar de manier van kleden is heerlijk ongedwongen.

Des Petits Hauts

Franse breisels met een poëtische en romantische touch. Warme kleuren, en leuke details. Het merk waar je de winter zeker mee door kan komen. Naast shirts, truien en vesten, hangen er ook hele leuke (bont)jassen van in de winkel.

Essentiel

Kleurrijk label met een Belgische signatuur. Essentiel verrast en maakt vrolijk. De collecties zijn stijlvol en creatief en hebben een unieke uitstraling. Denk aan veel kleur, opvallende details en grafische prints.