Twin-set

De dameskleding van Twin-Set is terug van weggeweest bij Bankgeheim. Dit vrouwelijke, hippe Italiaanse modemerk is een hele mooie aanvulling op onze collectie. De nieuwste Twin-Set dameskleding bekijk je alvast hier online in onze galerij en shop je natuurlijk ook in onze winkel.

Nieuwe dameskleding van Twin-Set

De nieuwe collectie dameskleding van Twin-Set is romantisch en opvallend. De designers van Twin-Set zijn echte professionals die met innovatieve ideeën en veel vakmanschap Twin-Set als merk naar een hoger plan weten te tillen. De sierlijke designs en frivole ontwerpen zullen je dit jaar weer op en top vrouw laten voelen. Iedere collectie van de Twin-Set dameskleding bevat perfect zittende jeans, feestelijke tops en zwierige jurken.

 

Less is more?

Less is more? Niet bij de Twin-Set collectie! Zoals je in onze online galerij al kunt zien, bevat de nieuwe dameskleding van Twin-Set veel zwart-wit, fijne bloemenprints en warme breisels. Voor veel technieken zoals borduren en bepaalde verfbaden worden geen machines gebruikt, maar kiest Twin-Set voor handwerk. Ook maakt Twin-Set voor de dameskleding veel gebruik van luxe en natuurlijke stoffen. Je merkt dat terug in het zeer hoge draagcomfort.

Shop jouw Twin-Set dameskleding bij Bankgeheim

Heb je inspiratie opgedaan in onze online galerij? Kom dan naar onze exclusieve multibrandstore in Zeeland en laat je verrassen door het ruime assortiment dameskleding van Twin-Set en alle andere modemerken. We kunnen niet anders zeggen dan: loop eens binnen bij Bankgeheim in Sas van Gent. Wij adviseren je graag over onze nieuwe Twin-Set collectie.

Twin-set laat zich prima combineren met

BA&SH

De stijl van dit merk kan je het best omschrijven als Paris-chique. Stijlvol, vrouwelijk met een vleugje ‘je-ne-sais-qoui’. Vrouwelijkheid wordt hier omarmd, maar de manier van kleden is heerlijk ongedwongen.

Des Petits Hauts

Franse breisels met een poëtische en romantische touch. Warme kleuren, en leuke details. Het merk waar je de winter zeker mee door kan komen. Naast shirts, truien en vesten, hangen er ook hele leuke (bont)jassen van in de winkel.

Essentiel

Kleurrijk label met een Belgische signatuur. Essentiel verrast en maakt vrolijk. De collecties zijn stijlvol en creatief en hebben een unieke uitstraling. Denk aan veel kleur, opvallende details en grafische prints.