Ulla Johnson (NEW)

Ulla Johnson is geboren en getogen in Manhattan, New York. Haar beide ouders zijn archeologen. Haar merk is uiteindelijk een combinatie geworden van de twee. De New Yorkse streetsyle, gecombineerd met de inspiratie van verre reizen die ze met haar familie heeft gemaakt. 

Vrouwen aan de macht

Ze heeft een onbevreesde benadering voor kleur en prints. Haar collecties zijn speels en een echte viering van de vrouwelijkheid. Haar doel is altijd om vrouwen door mode krachtig te doen voelen. Ze is van oorsprong een psychologe, dus door haar ontwerpen geeft ze een stukje psycholgie en kracht mee aan de vrouwen die het dragen. Het fijne hieraan is dat zij als ontwerpster een vrouw is, en veel van haar medewerkers ook. Zo weten ze toch het beste hoe iets hoort te zitten en snappen vrouwen beter.

Dress to impress

Zelf kleedt ze zich altijd een beetje ‘extra’. Waarom zou je niet eens een lange overdadige rok met een trui kunnen dragen overdag? Een geweldige outfit geeft een enorme boost. Daarom vindt ze het ook zo jammer dat vrouwen die zich zakelijk kleden het idee hebben dat ze zich heel degelijk moet kleden. Dat ze op deze manier serieuzer genomen zouden worden als vrouw. Waarom zou een zwart pak een vrouw er intelligenter doen uitzien? Kleed je meer naar hoe je je voelt; krachtig, in-control, vrouwelijk.
 

Wees niet bang om van stijl te veranderen

En waarom zou je je elke dag hetzelfde moeten kleden? Waarom moet je je houden aan 1 stijl? Als je je de ene dag heel vrouwelijk voelt, trek dan een overdadige jurk aan. Je kan best de dag erna een simpele broek en trui aan doen en meer niet. Een beetje ‘verkleden’ geeft juist energie. Ulla’s eigen stijl is exentriek. Haar merk is heel vrouwelijk, maar de items kunnen op veel verschillende manieren gedragen worden natuurlijk. Haar eigen look hangt af van haar mood, het seizoen, de gelegenheid. Soms is ze tijdens de dag haar outfit beu, en kleedt ze even om. Ze vindt het heerlijk om zo te spelen met kleding en vrij te zijn in haar keuzes.

Kortom Ulla Johnson is een prachtige mix van kleuren, prints en volumes. Het optimisme en de invloeden van verre landen komen in al haar collecties voorbij. Dit wil je zeker eens dragen!

Ulla Johnson (NEW) laat zich prima combineren met

Ancient Greek Sandals (NEW)

Deze sandalen worden met de hand gemaakt door lokale ambachtsmannen.

KASSL Editions (COMING SEPT/OCT)

Gemaakt voor echte mensen, met een echte liefde voor kwaliteit. De vormen zijn zo democratisch dat ze iedereen passen, bij elke stijl samengaan, bij elke tijd, gender en generatie.

Maryam Nassir Zadeh (NEW)

Fashion footwear.

Vince (NEW)

Amerikaans fashion label uit Los Angeles. Ingetogen luxe. Tijdloos.