Vince (NEW)

Vince is een Amerikaans fashion label uit Los Angeles. De kleding is draagbaar, comfortabel en tijdloos. En dat is net wat ons aansprak in dit merk. De stuks zijn zo makkelijk te combineren met uw hele garderobe. Bovendien zijn de stuks door de hoge kwaliteit jarenlang te dragen. 

MOEITELOZE MODE

De collectie is niet voor één bepaald type vrouw, maar is ontworpen met verschillende vrouwen in het hoofd. Wat ze wel gemeen hebben met elkaar is het verlangen om iets heel natuurlijk aan te trekken, zonder enige moeite, maar er wel modern en chique uit te zien. Vince staat voor simpel en seizoensloze kleding, zodat jullie echt een garderobe kunnen ‘bouwen’ die je jaren aan kunt doen. 

Comfortabel

De collectie bestaat uit kleding die vrouwen elke dag zouden willen dragen. Een collectie vol luxueuze basics en essentiele stuks voor elke dag. Natuurlijk met de focus op design. De stuks zijn relaxed vol prachtige materialen die wel erg draagbaar zijn. De kleding zit zo gemakkelijk, je wilt het letterlijk elke dag aan doen. Zijden blousjes, katoenen shirts, kasjmier pulls en zachte broeken.. Moeiteloos en comfortabel, maar toch modern en tijdloos. 

 

Californian ease

Dat dit merk uit Los Angeles komt, merk je zeker aan de collectie. De focus van de collectie ligt op laagjes, in plaats van dikke, zware stoffen en breisels. Dit heeft natuurlijk met een Californisch weer te maken, en zie je terug in elk seizoen. De stuks zijn ‘echt’ en daardoor heel makkelijk om een volledige look van te maken, of te combineren. Volgens de creative director helpt de collectie om het leven makkelijker te maken, waneer je geen ingewikkelde garderobe wilt. Californian ease! 

(Let op, de foto’s zijn een sfeer impressie. De collectie is nog niet binnen, maar wordt snel uitgeleverd!)

Vince (NEW) laat zich prima combineren met

Ancient Greek Sandals (NEW)

Deze sandalen worden met de hand gemaakt door lokale ambachtsmannen.

Hemisphere (NEW)

Duits label dat gespecialiseerd is in kasjmieren stuks.

Xirena

Comfortabele kleding in popeline katoen en gauze katoen. Van nette jurken en blousjes tot heerlijk zittende joggingpakken. Dit alles in natuurlijke stoffen. En in veel verschillende kleuren.