Wolford

Wolford is al jaren bekend om stijlvolle beenmode van de beste kwaliteit en natuurlijk met uitstekende pasvorm. Kwaliteit en functionaliteit, gecombineerd met vrouwelijk design. Dit staat voorop bij Wolford. Echt het investeren waard.

Tweede huid

Elk product is gebaseerd op het natuurlijke, vrouwelijke silhouet. Het bevat kwaliteit en comfort door nieuwe weeftechnieken, en voelt daardoor als tweede huid.

Milieuvriendelijk

Bovendien worden de verschillende kleuren en materialen die gebruikt worden voor de productie, ecologisch getest. En zijn allemaal milieu vriendelijk. Met dat laatste zijn ze veel bezig. Zo zijn ze op dit moment aan het experimenteren met een panty die volledig ecologisch afbreekbaar zou zijn.

De perfecte pasvorm

Als je eenmaal een Wolford panty hebt, ben je direct verkocht. En niet alleen door de pasvorm, ook de stevigheid en de mooie breitechniek laten zien wat de luxe van Wolford eigenlijk is.

Meer dan alleen panty’s

Naast veel verschillende kousjes en panty’s verkopen wij ook shirts en hemdjes in verschillende kleuren. En shapewear ondergoed.

Wolford laat zich prima combineren met

Christine Bekaert

Bij Bankgeheim houden we van lokaal talent. Deze dame komt ‘gewoon’ uit België. Haar juwelen worden met de hand gemaakt en bestaan uit gekleurde edelstenen en 18 karaat goud.

Marc Cain

De kleding van Marc Cain heeft een top design, een top pasvorm en is gemaakt van top materiaal. Niet voor niets heeft dit merk een hele schare trouwe fans. Om de zoveel weken komen hier nieuwe series van binnen.