Xirena

Xirena (uitgesproken SUH-REN-UH) betekent ‘zeemeermin’ in het Spaans. Creative director Dierde Roffoni woont in Los Angeles, Californie. Daar worden de stuks ook gemaakt. Maar ze gaat graag op vakantie naar het hippie eiland Formentera, waar ze haar inspiratie voor de Xirena collectie dan ook haalt. Boho, ontspannen, super draagbaar.

Xirena staat gelijk aan comfort 

De collectie bestaat uit blousjes, shirts, jurken en hele leuke jumpsuits. Voornamelijk in diverse effen kleuren, met af en toe een printje er tussen. De kleuren gaan van simpel wit tot fel koraal. De materialen zijn natuurlijk, en doen het zeker goed tijdens de warmere dagen. Niet alleen door het materiaal als popeline katoen en gauze katoen, maar ook door de fit. Relaxt, niet aanspannend, heel erg comfortabel, maar toch vrouwelijk. 

Draagbaar op meerdere manieren

Mode die overdag tijdens een vrije dag gedragen kan worden. Maar zeker ook tijdens een avondje uit. Op het strand, in de stad, op restaurant. Deze toegankelijke collectie kan altijd op verschillende manieren gedragen worden; casual met een sneaker of een slipper, of opgekleed met een paar hakken. Dit is ook echt de Xirena vrouw.

Met Xirena is vakantie niet gewoon een bestemming, maar een gemoedstoestand. Een Xirena stuk in je garderobe mag deze zomer echt niet ontbreken. 

Xirena laat zich prima combineren met

KWAY (NEW)

De expert in regenjassen.

Luisa Cerano

Elegante kleding, maar met een sportieve nonchalance. Kleding waarin je je een hele dag comfortabel kan voelen. Maar de luxe en elegantie blijven duidelijk aanwezig. Zeer draagbaar.

Philippe Model

Luxe sneakers in verschillende modellen en kleuren. Let op, Philippe Model vindt het een groot misverstand om te denken dat sneakers meteen sportschoenen zijn. Daar heeft hij helemaal gelijk in vinden wij. Sneakers zijn zoveel veelzijdiger dan dat.