Over Bankgeheim

De Naam

Als grensdorp had Sas van Gent vroeger veel banken. Na het opheffen van het bankgeheim tussen Nederland en België, gingen deze banken stap voor stap weg. Zo bleef Sas van Gent achter met veel leegstaande bankgebouwen. En kwamen wij aan onze naam. Ook wij zijn gevestigd in een ‘oude ABN AMRO bank’. De ideale locatie voor een grote multibrandstore. Dat betekent dat we een bijzondere mix van merken en producten in huis hebben met een moderne belevenis van winkelen.

De winkel

Ons streven is dat je in 1 keer bij ons kunt slagen. Sportief, feestelijk, zakelijk. Maar ook voor ieder moment en iedere emotie. Bovendien kunnen we je van top tot teen aankleden. Onze uitgebreide collectie bestaat uit kleding, accessoires, juwelen en schoenen. De kracht van Bankgeheim is de combinatie van het assortiment en onze passie om iemand te adviseren, we doen namelijk niets liever dan kijken wat bij jou past. Door het combineren van verschillende merken ga je met een unieke outfit naar huis. Ben je benieuwd welke merken we verkopen, klik dan op ‘merken’ in het overzicht. We vullen de foto’s van onze merken regelmatig aan, zodat je up-to-date blijft van wat er op dat moment in de winkel hangt. Op onze Facebook pagina en Instagram delen we wekelijks outfit-inspiratie.

Over mij

Ik, Marie-Kristien Hoogstad-Poppe, heb na 20 jaar nauwe samenwerking met mijn moeder en familie besloten om een eigen kledingzaak te openen. Een eigen winkel in een eigen pand. 1 Mei 2014 heb ik de stap genomen om mijn droom te verwezenlijken, en die droom is Bankgeheim geworden. Ik kijk regelmatig in modebladen en op Instagram om zo merken te ontdekken en tevens de ideale mix van merken te vinden; stijlvol en draagbaar. Ook citytrips zijn favoriet. Het straatbeeld opnemen en inspiratie opdoen, want wij “Nederlanders” zijn terughoudend en voorzichtig wat mode betreft. Als moeder van 3 kinderen, waaronder 2 tieners, staat mijn wereld nooit stil. Zij zorgen er voor dat ik up-to-date blijf van trends en veel in aanraking kom met social media. Ben je benieuwd geworden naar onze winkel? Kom gezellig langs en onder het genot van een kopje koffie of een glaasje cava helpen we je graag. Parkeren kan makkelijk voor de deur en is gratis.

Over Bankgeheim